Ring oss idag! 08-281424

VI HAR ETT STORT UTBUD AV VIGSEL OCH FÖRLOVNINGSRINGAR

Vi är en klassisk guldsmedsaffär som finns i hjärtat av Sundbyberg, närmare bestämt på Sturegatan 28. Vi har ett stort och varierande utbud av varor såväl som tjänster.


Vi har ett stort och varierande utbud av varor såväl som tjänster. Till exempel:

Du hittar mycket fina förlovningsringar hos oss

Reparation och omarbeteten

Vi utför de flesta typer av smyckes-reparationer och omarbetningar. Enklare reparationer samt puts kan vi i mån av tid göra direkt medans du väntar!

Du hittar mycket fina förlovningsringar hos oss

Vigsel- och förlovningsringar

Går ni i tankar på att förlova eller gifta er? Här hittar ni ett stort utbud av förlovnings & vigsel ringar. Du är alltid välkommnen att berätta dina ideer och önskemål för oss.

Du hittar mycket fina förlovningsringar hos oss

Sälja guld!

Vi köper alla typer av guldföremål vare sig det är vanligt guld, rött guld eller vitt guld. Till oss kan du sälja till exempel tandguld guldhalsband, guldbrickor, guldarmband, guldberlocker, guldbroscher, guldkedjor, guldklockor, guldmedaljonger, guldringar, guldtackor, guldmynt, guldörhängen, vitt guld / vitguld. Ja du kan sälja i princip vad som helst.

"Mycket professionellt bemötande"

Tack för det fina halssmycket du har gjort till mig, känner mig så nöjd! Jag vill verkligen rekommendera Sundbybergs Guldsmedsaffär, mycket professionellt bemötande och samtidigt personligt! Tusen tack

Lena

"Mycket kunnig"

Av en händelse så besökte vi Sundbybergs Guldsmedsaffär för att införskaffa ringar till vår kommande vigsel. Möttes av Dany som vi omedelbart fick en bra kontakt med. Han visade sig vara en mycket kunnig yrkesman, lyhörd för mina önskemål om designen på ringarna. Leveransen av vigselringarna blev en succé. Detta gav mersmak. Jag kom tillbaka med en del guld som jag ville sälja, för att låta tillverka en ring med topaz och diamanter som jag sedan länge hade önskat mig. Dany har ett utmärkt öga för design och känsla för kundens önskemål. Ringen blev därför ett verkligt mästerverk, som jag är mycket nöjd med. Kan varmt rekommendera Sundbybergs Guldsmedsaffär och Dany om ni vill vara säkra på ett professionellt bemötande och kunnighet, till mycket anständiga prisnivåer.

Monika

"Vi kommer tillbaka"

Vi bestämde oss för att lämna in guld vi inte längre använder och låta göra varsin ny ring. Dany fick fria händer gällande makens och även min ring. Resultatet blev över förväntan, två helt fantastiskt fina ringar som vi kommer bära med stolthet. Tack ännu en gång för dem vackra ringarna du skapade tiĺl oss. Vi kommer absolut tillbaka.

Linda

Se sidan Produkter för mer information om vad vi säljer och vad vi kan göra för dig!

Du hittar mycket fina förlovningsringar hos oss

Doppresenter och barnsmycken

Ska du på ett dop och letar efter en bra present? Kom till oss i Sundbyberg!

Du hittar mycket fina förlovningsringar hos oss

Smycken

Överraska någon med ett smycke! Vi har smycken från lyxiga och exklusiva varumärken. Se sidan ”Varumärken”.

Du hittar mycket fina förlovningsringar hos oss

Puts och rengöring

Har dina smycken tappat sin glans och ser slitna ut? Kom in med dem, så förnyar vi dina smycken så som de såg ut en gång i tiden.